Hvor godt kjenner du til TSB?
Tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) viser seg å ha overraskende mange ulike organiseringsformer rundt om i landet. Mange finner ikke fram til den hjelpen de trenger.
Tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) viser seg å ha overraskende mange ulike organiseringsformer rundt om i landet. Mange finner ikke fram til den hjelpen de trenger.
- Vi har oversett den store forskjellen mellom kvinner og menn, sier utvalgsleder Christine Meyer. Kvinnehelseutvalgets NOU har fått navnet: «Den store forskjellen».
I kjølvannet av Rolleforståelsesutvalgets rapport inviterte politidirektør Benedicte Bjørnland til et informasjonsmøte om hvordan Politidirektoratet vil følge opp rapporten.
I et brev overlevert Politidirektøren 28. februar inviterer FHN, A-larm, BAR, MARBORG, RIO, Ivareta og proLAR Nett til samarbeid.
Etter et klart bystyreflertall i Oslo om å gjennomføre en forsøksordning med lokal rusreform i hovedstaden (april 2021), har byrådet gått i forhandlinger med politiet og kommet ut som tapende part.
Det er stor enighet, politisk og faglig, om at det skal utøves skjønn omkring egenandeler for personer med avhengighetsproblematikk. Egenandeler kan bidra til at pasienter dropper ut av behandling, sier Helse Stavanger. Grunnen er ikke god nok, sier byråkratene i Helfo.
Musikkterapeutene i Velferdsetaten i Oslo kommune vet ikke hvor lenge de har jobb. Det har vært uforutsigbart i flere år til tross for gode resultater.
For første gang siden 2010 har forskere kartlagt nordmenns rettsoppfatning knyttet til bruk av cannabis.
På grunn av tekniske problemer er lanseringen av nasjonalt forløp for barnevern - kartlegging og utredning av psykisk, somatisk og seksuell helse, tannhelse og rus, publisert i opptak.
ANNONSE FRA IGA
Er du interessert i utdanning i gruppepsykoterapi og gruppeanalyse?
Mennesker trenger tilhørighet og mening i hverdagen. I Innlandet fylke er så mange som én av tre innbyggere utenfor arbeidslivet. På landsbasis er én av fire utenfor arbeidsstyrken i aldersgruppen 15-74 år. Hva foregår?
Hvert år oppdaterer Folkehelseinstituttet (FHI) oversikten over bruk av illegale rusmidler i den norske befolkningen.