Vi gleder oss til å kunne invitere til nye gode samtaler og debatter i takteltet "Åpen Russcene" under Arendalsuka. Vertskapet bak "Åpen Russcene" er sammen med oss; Tyrilistiftelsen, Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen. 

Åpen Russcene ble etablert på taket av Tyrili Arena i 2018. Målet med etableringen var å sikre en felles arena for å diskutere rusfag og ruspolitikk. Så langt har vi hatt over 60 arrangementer på Åpen Russcene. 

Vertskapet arrangerer flere egne arrangement, men som tidligere år åpner vi for at andre organisasjoner og virksomheter kan leie scenen. Medlemmer i Rusfeltets hovedorganisasjon prioriteres. Ta kontakt med leder Jan Gunnar Skoftedalen på e-post. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Som tidligere har vi et stort taktelt med scene og plass til over 100 gjester. Vi har med oss proffe lyd- og lysteknikere som streamer alle arrangementer. Det er ikke mulig å leie taket uten streaming. 

  • Vi åpner scenen tirsdag 13. august klokka 09.00 og avslutter torsdag 15. august klokka 17.30. 
  • Du finner oss på taket av Tyrili Arena, Vesterveien, midt i Arendal sentrum (gå opp den bratte bakken foran den røde steinkirken midt i sentrum) 
  • Alle arrangementene er gratis.
  • Proffe lydfolk hjelper oss med god lyd på taket, men også perfekt streaming. Alle arrangementene streames på de ulike organisasjonenes Facebook-sider eller YouTube-kanaler. Våre sider finner du ved å søke på @rusfeltet.

Se programmet ved å klikke her