Å vokse opp i en blanding av kjærlighet, lengsel, skuffelse, redsel, sinne og bitterhet kan mange kjenne seg igjen i. Vi gleder oss derfor ekstra mye til å presentere samtalen mellom to erfarne, ydmyke og kloke mennesker. 

Mange kjenner Martin Eia-Revheim som gründer. Han var med å starte klubbscenen Blå ved Akerselva og ledet i flere år Kongsberg Jazzfestival. Våren 2022 debuterte han som forfatter med boken "Å sette sammen bitene. Min historie om vold, skam og reparasjon".

Marius Sjømæling er generalsekretær i bruker- og interesseorganisasjonen Barn av Rusmisbrukere (BaR) og var den som tok initiativ til å starte organisasjonen i 2009.

Marius vokste opp med en rusmisbrukende og psykisk syk mor, mens Martin vokste opp med en alkoholisert, voldelig far. På Arendalsuka vil Marius og Martin møtes under overskriften "Å sette sammen bitene – å vokse opp med rus og vold". Samtalen vil bli ledet av Torhild Kielland, rådgiver i Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon.
Arrangørene er: Kirkens bymisjon, Tyrili og Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon.

Sett av onsdag 17. august fra klokka 12-13.
Arrangementet foregår i teltet på taket av Tyrili Arena midt i Arendal sentrum.
Om du ikke er på Arendalsuka kan du se samtalen direkte via vår Facebook-side @rusfeltet.

Nesten en halv million barn i Norge vokser opp med foreldre som har problemer med rus- og psykiatri. Vi mennesker vil søke naturlig mot foreldrene våre, uansett hvordan de oppfører seg. Samme hvor mye de ydmyker oss, vil vi søke deres anerkjennelse: se meg, hør meg, hold meg.
Martin Eia-Revheim