Gatelaget på Raufoss hadde sin første trening i midten av april. Nå har de forlengst rundet 35 spillere som har vært innom gatelagstreningene og de har spilt sine første trenings- og Østlandsligakamper.

Stor entusiasme

Da Fotballstiftelsen ringte og lurte på om den nye, flotte storhallen på Raufoss kunne være noe for en Nasjonal Turnering, kom det raskt et positivt svar.

Det blir helt fantastisk. Vi er stolte av anleggene våre og er fulle av entusiasme for å få hele gatelagsfamilien på besøk. 
Daglig leder i Raufoss fotball Asgeir Sveen, sitat fra Gatelagspodden.

27 lag er ventet å gjeste Raufoss

27 lag er ventet å delta på turneringen. Det betyr rundt 400 mennesker som skal spille fotball, høste opplevelser og knytte vennskap.

På kvelden mellom kampene blir det bankett i Gjøvik Fjellhall. 

Gjort mye riktig i fra starten

Det er ganske nøyaktig ett år siden at Asgeir Sveen ringte Fotballstiftelsen for å sjekke ut mulighetene for å etablere gatelag. Siden det har det gått fort. 

Vi føler vi gjorde noen riktige ting fra start. Som å få inkludert kommunenes russeksjoner.
Asgeir Sveen, sitat fra gatelaget.no

Raufoss har både Gjøvik, Østre Toten og Vestre Toten kommuner i prosjektet. Prosjektet legger ikke bare til rette for fotballtreninger og kamper, men også for muligheter innen arbeidslivet. 

For det er hverdagen og muligheter i den som er drivkraften. Men det skader ikke med en skikkelig fotballfest i form av en Nasjonal turnering. 
Asgeir Sveen, sitat fra gatelaget.no

Vi gratulerer Raufoss Fotball med en solid oppstart av sitt Gatelag og ønsker alt godt for Nasjonal Turnering 30. november - 1. desember.  

Les mer om turneringen ved å klikke her.