- Juryen er imponert over det viktige arbeidet som gjøres, og mener at organisasjonen og de tolv dedikerte ansatte bør hylles. Det er en glede å gi Wenche Foss' ærespris for 2018 til Rådet for psykisk helse skriver juryen i sin begrunnelse.
- Vi er fortsatt litt lamslåtte og veldig stolte over å ha mottatt Wenche Foss' ærespris i går kveld, sammen med skuespiller Pia Tjelta. ✨ - Vi får energi og motivasjon til å jobbe videre med å øke kunnskapen om psykisk helse, sa generalsekretær Tove Gundersen på prisutdelingen

Rådet for psykisk helse
Rådet for psykisk helse er en paraplyorganisasjon som jobber for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for alle. De ble etablert i 1985. Rådet for psykisk helse består av 29 medlemsorganisasjoner som er opptatt av psykisk helse fra ulike perspektiver.

Samarbeid
Rådet for psykisk helse er noe av det samme innfor psykisk helse som Fagrådet - Rusfeltets hovedorganisasjon er på rusfeltet. I 2014 inngikk de to organisasjonene en samarbeidsavtale. I 2016 ble det etablert samarbeid rundt prosjektet Den gode hjertebanken. Senest så vi dette under Oslo Maraton.

Et samlet rusfelt stiller seg bak en stor gratulasjon til Rådet for psykisk helse som vinner av Wenche Foss' ærespris 2018.