Hun overtar stillingen fra Kjetil Haga som er en tids sykdom valgte å trekke seg fra stillingen som generalsekretær. Han går tilbake i stillingen som divisjonsdirektør for Divisjon Barn, Omsorg og Frivillighet.

Stensen forteller i et intervju til blakors.no at hun gleder seg til å ta fatt på arbeidet for fullt. Hun kjenner organisasjonen godt etter fire år som styreleder og er klar til å ta fatt på oppgavene som venter.

Fra Bokhandlerforeningen
Stensen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Bokhandlerforeningen. Hun var tidligere avdelingsdirektør i Norsk idrettsmedisinsk institutt (Hjelp24 NIMI). Trine Stensen er godt kjent innen rusfeltet, og har gjennom 9 år bygget opp organisasjonen Av-og-til. Hun sitter også i Vinmonopolets styre.I mange år har hun vært engasjert i KFUK-KFUM, blant annet som generalsekretær i KFUK-speiderne. Stensen har lang ledererfaring og betydelig erfaring med politisk påvirkningsarbeid. Av formell utdannelse har hun en helsefaglig bakgrunn, og en master i organisajonspsykologi og ledelse.
Hentet fra blakors.no og intervjuet med Stensen

Fagrådet gratulerer Blå Kors med ny generalsekretær og Trine Stensen med stillingen. Vi ser frem til videre samarbeid med Blå Kors.

Les hele intervjuet med Trine Stensen på blakors.no