Arrangementene finner sted på taket av Tyrili Arena i Vesterveien 3 midt i Arendal sentrum. Alle arrangementene er gratis.

Rune Andersen på Åpen Russcene
Til taket har vi leid inn et stort telt med scene, lydtekniker og mange sitteplasser. I fjor inviterte vi Vigdis Hjorth til et uforglemmelig kåseri. Også i år har vi en kulturpersonlighet som har spilt forestillingen «Lykkeliten» for fulle hus i lang tid; Rune Andersen (bildet).

Rune Andersen er skuespiller, komiker og imitator, men vokste opp med en voldelig, alkoholmisbrukende far. Kom og opplev utdrag av hans ærlige, rystende, men også humoristiske forestilling om sin barndom onsdag 14. august klokka 16.00.

Stor oppslutning rundt taket som arena
Vi har samlet en rekke aktører fra rusfeltet på taket - som inviterer til debatter, filmpresentasjoner og foredrag fra tirsdag til torsdag under Arendalsuka. Noen aktører har leid seg inn alene som annonsert mulig. Andre arrangement er et samarbeid mellom flere.

Fagrådet står bak hele sju av arrangementene sammen med ulike samarbeidspartnere som Rådet for psykisk helse, bruker- og pårørendeorganisasjonene på rusfeltet,  Tyrilistiftelsen, Blå Kors, NKROP og SERAF.

Programoversikt "Åpen Russcene":

Tirsdag 13. august:

Onsdag 14. august

Onsdag kveld klokka 19.30 deltar vi ved rådgiver Torhild Kielland på arrangementet "Musikkterapi i recovery" i regi av Nasjonal kompetansetjeneste ROP. Adresse er Ruffen på Clarion hotel Tyholmen

Torsdag 15. august:

For informasjon om flere arrangement - klikk her til nettsidene til Arendalsuka.