Virksomheter og aktører som ønsker å invitere til arrangement i 2019 kan gjerne ta kontakt med oss for samarbeid og leie av takscenen.

Flere egne arrangement
Sammen med ulike samarbeidspartnere som Rådet for psykisk helse, bruker- og pårørendeorganisasjonene på rusfeltet og Tyrilistiftelsen kommer vi snart med invitasjoner til flere arrangement. Planleggingen er i full gang. Noen smakebiter er:

  1. Rusdebatt: Ideell sektor – på bekostning av hvem? Om regjeringsflattformens styrking av ideell sektor.
  2. Pappvin og heroin over samme disk?  Om regulering av rusmidler
  3. Kåseri – kulturpersonlighet
  4. Behandling av rus og psykiske problemer – trening er et gullkort

Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arendalsuka skal:

  • være en politisk møteplass
  • bidra til engasjement og interesse for politikk
  • bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med våre mest sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv

I 2018 var det 1101 innmeldte arrangementer på Arendalsuka og 75 000 besøkende.

Vær tidlig ute med å bestille dag og klokkeslett
Fagrådet og Tyrilistiftelsen leier inn et stort telt på taket av Tyrili Arena Arendal i Vesterveien 3. I tillegg leier vi inn en liten scene og stoler. Bord til eventuell servering vil også være tilgjengelig. Leie blir beregnet ut fra kostpris. Det vil være plass til opptil 250 personer på taket inkludert ståplasser. Vesterveien 3 ligger midt i sentrum, to minutters gange fra Arendal kino.

For å få de tidspunktene dere ønsker må dere være tidlig ute. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Leder i Fagrådet, Jan Gunnar Skoftedalen koordinerer timeplanen – så send gjerne en e-post direkte til han: jan.gunnar.skoftedalen@rusfeltet.no