Nordstrand har arbeidet i mange år innen rusfeltet men har de siste årene utvidet sin område betraktelig. Hun skriver bøker, driver kursvirksomhet, blogger og driver coaching. Hun har mer enn 20 års erfaring som lege og har i alle disse årene vært opptatt av kosthold som ledd i rusbehandling. Hun er kjent som god formidler, har morsomme historier på lager og ikke minst er hun drivende dyktig.

Kosthold er viktig for oss alle og for ruspasienter vil Berit Nordstrand formidle at bedre kosthold  gir en vesentlig forbedret helse og dermed bedre forutsetninger  for et liv uten rusproblemer og derav følgende helseskader.  Det er ekstra spennende når  Berit Nordstrand med sin lange fartstid i rusfeltet kan formidle sine kunnskap og erfaringer om at mat redder liv og helse - også for ruspasienter. Og som alle i rusfeltet åpenbart kan ta med seg hjem til egne tiltak og arbeid i feltet. Uansett uansett i hvilken sammenheng og hvor du arbeider  i det brede rusfeltet

 

På Fagrådets Nasjonale Rusfagkonferanse 5-6 november vil Berit Nordstrand være en av 10 innledere og det er i tillegg 11 miniseminarer med presentasjoner av erfaringer og resultater fra det brede rusfeltet. Noe for enhver rusfaglig interesse . Samt at årets Rusfagkonferanse er den viktigste møteplassen for å treffe gode rusfelt-kollegaer fra hele landet.

For ansatte i Fagrådets medlemsvirksomheter er det sterkt reduserte priser for konferansen og for oppholdet på konferanse hotellet Royal Garden Radisson Blu midt i sentrum av en pulserende Trondheim.