Det endelige faglige programmet er ikke ferdig men vi får hjelp av ambassaden i Roma og lokale samarbeidspartnere  til det arbeidet. I vår "bestilling" ligger det gjennomgang av italiensk ruspolitikk, besøk på ulike tiltak innenfor behandling, skadereduksjon og tiltak på kommunenivå. Vi besøker både offentlige og private tiltak. Italia var rundt årtusenskiftet et populært reisemål fordi de hadde en sterk desentralisering av tjenestene. Hvordan ser dette ut 20 år senere?

Vi flyr med Norwegian begge veier og det er direktefly fra Oslo. Utreise fra Gardermoen 1.juni kl 08.45 og lander i Roma kl. 11.55.  Fra flyplassen til hotellet er det felles transport

Hotellet vårt, hotel Torino, ligger sentralt i Roma, i gangavstand til den store kirken Santa Maria Maggiore, Romas operahus dell' Opera og handlegaten Via Nazionale. Det er også kort vei til jernbanestasjonen Stazione Termini. Intern transport til de ulike tiltakene inngår i den samlede prisen .

Hjemreise fra Roma 7.juni kl. 12.50. Vi lander på Gardermoen kl.16.00.

Tilslutningsbilletter til andre byer i Norge kan ordnes via Fagrådet, men vær obs på at her kan det komme tillegg i prisen.

Prisen vil ligge på 14 500 kroner og påmeldingsfrist er satt til 28.april 2016. Vi har bare reservert 25 plasser slik at det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Påmelding skjer på e-post til fagraadet@rusfeltet.no. Har dere spørsmål kan de rettes til sekretariatsleder Jan Gunnar Skoftedalen på telefon 41474290 eller på e-post.