Sju arrangementer er allerede planlagt på Åpen Russcene. Husk å være tidlig ute for å få den tiden du ønsker.  

Arendalsuka 15.- 19. august 

Tradisjonen tro inviterer vi og Tyrilistiftelsen til en rekke arrangementer på Åpen Russcene. Du kan møte opp i Vesterveien 3 i Arendal sentrum eller følge streamingen av våre egne arrangementer på vår Facebook-side @rusfeltet. 

Åpen russcene ble etablert på taket av Tyrili Arena i 2018. Målet med etableringen var å sikre en felles arena for å diskutere rusfag og ruspolitikk.

I tillegg til å ha egne arrangement åpner vi igjen for at andre organisasjoner og virksomheter kan leie scenen. Sju arrangementer er allerede booket - så vær raskt ute om det er en spesiell dag du ønsker å arrangere noe. Nettverket av bruker- og pårørendeorganisasjoner i rusfeltet er blant dem som har vært tidlig ute. 

Jeg er spesielt stolt over at vi, sammen med Tyrili, har etablert en arena som også bruker- og pårørendeorganisasjoner benytter.
Jan Gunnar Skoftedalen, leder Fagrådet

Som tidligere har vi et stort telt med scene og over 100 sitteplasser. Vi har to priskategorier for arrangementer avhengig av lengde.

I år har vi egne lydfolk med tre fjernstyrte kamera pluss billedmikser. PC kommer inn som egen kilde og Zoom-deltakelse vil være mulig. Arrangementene kan streames til ønskede kanaler, flere kanaler per sending er mulig. 

Ta kontakt med oss for å bestille tid på Åpen Russcene 2022.