Anita Ellefsen har vært leder for Traoppklinikken siden 2017 og er utdannet sykepleier. Hun har i tillegg en mastergrad i folkehelsevitenskap fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). 

Tidligere har hun arbeidet i Kirkens bymisjon og i Oslo kommune. Hun starter opp som divisjonsdirektør i Blå Kors 1. mai. 

Generalsekretær i Blå Kors Trine Stensen, sier i en pressemelding;
– Med Anita får vi en engasjert leder som har lyst til å bidra til utvikling innen rus- og avhengighetsbehandling i Blå Kors. Jeg gleder meg særlig over hennes solide erfaring innen TSB og anbudsprosesser på det området. Anita vil være med og dra hele Blå Kors videre i de store oppgavene vi skal løse sammen.

Anita går fra en av Fagrådets medlemsvirksomhet til en annen, så vi ønsker henne lykke til med å finne sin erstatter på Trasoppklinikken og i hennes nye jobb som direktør for divisjon behandling i Blå Kors.

Janka Holstad var direktør i Blå Kors fra august 2016 frem til 1. januar 2021. Da startet hun i stillingen som  direktør for helse og velferd i Fredrikstad kommune.