Adelheid Firing Hvambsal kommer fra stillingen som generalsekretær i KFUM-KFUK. Hun er utdannet psykolog. Hun overtar etter Lars Erik Flatø som forlot bymisjonen for å gå til stillingen som administrerende direktør ved Lovisenberg sykehus. Hvambsal starter i stillingen 1.juni og frem til da er Johannes Heggland konstituert som generalsekretær.

– Jeg gleder meg til å bruke min kompetanse og erfaring til å lede helse- og sosialvirksomhet nært opptil de som trenger det aller mest. Jeg vil være med å tilby fellesskap og tjenester som betyr noe for mennesker i vanskelige overganger i livet, sier den nyansatte bymisjonslederen til bymisjonens nettsted.

– Det er viktig for Kirkens Bymisjon at vi får en toppleder som kan utvikle og inspirere lederskapet i hele organisasjonen. Som fagperson vet hun hva som kreves av kvalitet og langsiktighet for omfattende prosjekter. Vi er svært godt fornøyd med at hun, som også kjenner kirkelandskapet godt, har takket ja til stillingen, sier styreleder i Kirkens Bymisjon Oslo, Åge Petter Christiansen til bymisjonens nettsted.