Rusbehandling: Programmet til Rusfeltets fagkonferanse 5.-6. september!

Publisert i Fagrådet

Rusbehandling: Programmet til Rusfeltets fagkonferanse 5.-6. september!

Tittel på høstens fagkonferanse er Rusbehandling– kunnskap, relasjon, mening og håp. Konferansen fokuserer på innhold, kvalitet og hva som bidrar til gode resultater i rusbehandling. – Hvordan vi skal forstå rusavhengighet som helseproblem og hvordan vi skal sikre en god bedringsprosess og oppfølging.

Konferansen vil foregå i Trondheim 5.-6. september på Clarion Hotel & Congress Trondheim (Brattøra)

Fagrådet har fått mange innspill til programmet og opplever sterkt engasjement fra både spesialisthelsetjeneste, kommuner og brukerorganisasjoner på hva rusbehandling er og bør være. Følgelig presenterer programmet stor bredde.

Vi er stolte over å kunne presentere et spenn fra direktør for Norges nasjonale institutsjon for menneskerettigheter Petter Wille, som vil ta for seg menneskerettigheter i rusbehandling, – til gode tilbud om rusbehandling i spesialisthelsetjenesten og i kommuner. Vi kan love kloke perspektiver fra folk med brukererfaringer, fra folk som kjenner betydningen av ledelse og tjenesteutvikling, – og ikke minst fra folk som forsker på risikofaktorer og viktigheten av relasjoner.

Sikre deg plass på årets viktigste møteplass i rusfeltet!

Program

Meld deg på her

Oslo 3. mai 2018

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern og cookies