Redaktør for rus.no Berit Simenstad har startet!

Publisert i Fagrådet

Redaktør for rus.no Berit Simenstad har startet!

Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon ansatte i juni Berit Simenstad som ny redaktør for rus.no (tidligere tidsskriftet Rus&Samfunn). 1. september startet hun og er allerede i full gang med oppgavene.

Berit Simenstad kommer fra stillingen som redaksjonssjef i Aftenposten 
– Jeg ser frem til å utvikle et nettmagasin på et så stort og viktig samfunnsområde som rusfeltet er. Målet er å gjøre rus.no relevant for flere enn dem som arbeider i feltet.
Berit Simenstad

Har du noe på hjertet – ta  kontakt!
De første artiklene er straks klare for publisering. Simenstad ønsker dialog med mange fremover. Ta gjerne kontakt, sier hun, via e-post: berit.simenstad@rus.no eller telefon 975 26 064.

Bakgrunn
Berit Simenstad er utdannet journalist fra Norsk journalisthøyskole. Hun har som journalist vært innom en rekke ulike fagområder. De siste årene har hun hatt ulike lederjobber i Aftenposten.

I 2011 ble hun håndplukket til Schibsteds lederprogram i Kontinuerlig Forbedring. Før dette ledet hun Leve-redaksjonen i Aftenposten. Simenstad var ansatterepresentant i Schibsteds konsernstyre i årene 2007-09. Hun har også sittet i Aftenpostens styre i en årrekke.

Vi er strålende fornøyd med at en så erfaren journalist som Simenstad tar utfordringen med å utvikle rus.no, sier Fagrådets leder Jan Gunnar Skoftedalen – og ber rusfeltet ta godt i mot henne.

Aftenposten er kjent for sin stolte kunnskapstradisjon og vi er stolte over at nettopp Berit Simenstad skal drifte kunnskapsformidlingen fra rus.no framover. Hun har høy kompetanse på nettløsninger og mulighetene til å formidle kunnskap på en interessant og leservennlig måte.

Oslo 11. september 2018

Foto: Torhild Kielland

2 Kommentarer

  1. Flott dette liker vi – til beste for rusfeltet!

  2. Gratulerer og lykke til med en viktig jobb! Vi trenger klare røster på rusfeltet.

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern og cookies