Tre nymalte kontorer med oppgradert nettløsning er til leie i vårt sekretariat i Nedre Slottsgate 7. Hvis du er på utkikk etter kontor midt i sentrum til en god pris pris, er våre tre kontorer verdt å ta en kikk på. Kontorene kan leies samlet eller hver for seg. 

To av kontorene har plass til to gode arbeidsplasser (ca 15 kvm), det tredje er større og kan innredes som møterom eller inntil fire gode arbeidsplasser (ca 30 kvm). De to minste kontorene er i dag møblert med skrivepult, stol og bokhylle. Det største har skrivepult og møtebord med 8 plasser. Dette kan endres etter avtale.

Ny fiber/nett med høy hastighet er lagt inn.

Kontorene er i et hyggelig kontorfellesskap med Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon, Rus&Samfunn og  proLAR Nett. Vi holder til - i 4. etasje i Nedre Slottsgate 7, rett ved Steen&Strøm.

Kontorene er ledig fra 1.9.2020. Inkludert i leien er vask og oppgradert internettløsning og tilgang til kjøkken. Det er heis i bygget.

I tillegg har vi en ledig kontorplass som kan benyttes gratis av ansatte i våre medlemsvirksomheter når de er på kortere besøk eller opphold i hovedstaden.

Her er det først til mølla - så ta kontakt med leder Jan Gunnar Skoftedalen for mer informasjon på fagraadet@rusfeltet.no eller telefon 41474290.