Fagrådet pris for Godt rusfaglig arbeid 2014 ble tildelt Arild Knutsen

Publisert i Fagrådet, Fremhevet

Fagrådet pris for Godt rusfaglig arbeid 2014 ble tildelt Arild Knutsen

Under Fagrådets festmiddag i Trondheim 5.november 2014 ble leder av Foreningen for human narkotikapolitikk, Arild Knutsen, tildelt Fagrådets pris for godt rusfaglig arbeid 2014. Prisen ble delt ut av avtroppende og påtroppende leder i Fagrådet, Erling Pedersen og Kirsten Frigstad.Knutsen får prisen for sitt langvarig arbeid for rusavhengiges rettigheter og verdighet. Han har i mange år gått gatelangs for å hjelpe rusavhengige. Han var blant annet med å starte opp =Oslo. Knutsen er mye brukt som foredragsholder og innleder på møter, seminarer og konferanser. Han var initiativtaker til at en dag i året inviteres rusavhengige inn i Stortinget for å møte en rekke stortingspolitikere. Som leder i Foreningen for human narkotikapolitikk er han nesten ukentlig i møter på Sentrum politistasjon for unngå at rusavhengige jages rundt i byen. Han inviteres stadig av politikere for å levere innspill og kommentarer til ruspolitikken som føres sammen med andre fagfolk.

Arild Knutsen har spilt en sentral rolle i markering av Verdens overdosedag 31.august og i år var han møteleder på arrangementet i Oslo sentrum. Arild er en erklært humanist og vært aktiv i Human-etisk forbund i flere år, også i undervisning av konfirmanter og tale på konfirmasjonsfesten. I 2009 ble Arild Knutsen kåret til årets Oslo borger av Aftenpostens lesere. For 2 uker siden fikk Arild Amnestyprisen 2014

Så Fagrådet – Rusfeltets hovedorganisasjon gratulerer Arild Knutsen med Fagrådets pris for godt rusfaglig arbeid 2014. Prisen er et bilde av Nico Widerberg med tekst av Lars Saabye Christensen.

 

 

Oslo 7.november 2014

 

 

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern og cookies