Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Rusfeltets Fagkonferanse 2019

oktober 9 kl. 09:00 - oktober 10 kl. 16:00

 

Vi er stolte over å presentere programmet til Rusfeltets fagkonferanse 9.-10. oktober på The Hub i Oslo Sentrum. Konferansen er sentrum for ny kunnskap, nye erfaringer og nettverksbygging. 

I år er temaet “Likeverdige tjenester i framtidens rusfelt". Vi ser en systematisk forskjellsbehandling i hvordan aktører systematiserer og organiserer tilbud mellom pasientgrupper. Dette gjelder alt fra akutte helsetjenester til boligtildeling.

Vi vil se nærmere på hvordan vi kan sikre likeverdige tjenester i framtiden for folk med rusproblemer. Vi vil også se på hvordan vi kan styrke forebyggende arbeid og pårørende sin situasjon.

Fagkonferansen blir på det splitter nye og spektakulære Clarion Hotel The Hub med 810 hotellrom og den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum. Nærmeste nabo er Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon. Hotellet er totalrenovert og het tidligere Clarion Hotel Royal ChristianiaVideo fra åpningen av The Hub

Meld deg på konferansen her

Klikk her for å se programmet

Praktisk informasjon
Deltakeravgiften på hele konferansen er kr. 4000 inkludert overnatting og festmiddag for medlemmer. Prisen er 4900 kr hvis arbeidsplassen eller organisasjonen din ikke er medlem. Se hvordan dere kan bli medlem her.

Se ulike alternativer for konferansepakker på påmeldingsskjemaet

Fest/konferansemiddag
Treretters middag onsdag 9. oktober koster kun kr. 400. Under middagen vil vi dele ut prisen for Godt Rusfaglig Arbeid 2019.

Påmelding og avmelding
Frem til 25. august 2019 kan du endre påmeldingen din eller melde deg av konferansen og middagen uten kostnad. Etter denne datoen er all påmelding bindende og deltakeravgift må betales. Påmeldte som ikke har anledning til å delta på konferansen kan sende en annen i sitt sted. Gi oss gjerne beskjed slik at vi kan endre navn i deltakerlisten.

Overnatting
Vi tilbyr overnatting som en del av konferansepakken om du ønsker det. Alternativene framgår i påmeldingsskjemaet. Vi har reservert mange rom på The Hub, og om du er tidlig ute får du et av disse.

Kursgodkjenninger
Konferansen er godkjent av Norsk Sykepleierforbund som meritterende med totalt 10 timer.

Konferansen er godkjent av Norsk Psykologforening som 13 timers vedlikeholdsaktivitet.

Kontaktpersoner
For spørsmål om påmelding, stands, media eller presse: jan.gunnar.skoftedalen@rusfeltet.no

Kontaktperson for foredragsholdere: kielland@rusfeltet.no eller jan.gunnar.skoftedalen@rusfeltet.no

Velkommen til høstens viktigste møteplass for rusfeltet!

 

Tilbake til forsiden

Detaljer

Start:
oktober 9|09:00
Slutt:
oktober 10|16:00
Hendelse Kategori:

Sted

Oslo
The Hub Norge
Personvern og cookies