Det er organisasjonen Usynlig tigre som står bak samlingen. De får hjelp av fagfolk fra Fossumkollektivet til å ivareta det faglige innholdet. 

"Usynlige tigre" startet som et uformelt, ikke-politisk nettverk og jobber for å synliggjøre pårørende til rusavhengiges situasjon, samt bedre nettverk, informasjon, støtte og hjelp til vår gruppe. I januar 2020 etablerte vi oss som frivillig organisasjon og det er Jeanette Flagstad som leder dette arbeidet.
Fra nettsiden til Usynlige tigre

Tiger Campus 2022 arrangeres for første gang i år og er et tilbud til 50 pårørende. Dette er en rusfri pårørendehelg for nettverk, samhold, kunnskap og glede! 

Det er en tildeling fra Kavlifondet som gjør det mulig å gjennomføre samlingen. I september 2021 mottok Usynlig Tigre en svært gledelig og overraskende beskjed fra Kavlifondet: de var en av 50 nominerte mulige mottakere av ansattmidlene fra Kavli og Q-meieriene for 2022. Og før jul fikk de den fantastiske beskjeden om at de ansatte hadde stemt frem Usynlige tigre slik at de ville få utrolige kr 300 000,-, uten engang å ha søkt!

Innholdet i samlingen er en blanding av fellessamlinger og mindre grupper som betegnende nok har fått navnet "tigerflokk". Fossumkollektivet (som har drevet rusbehandling og familiearbeid i nærmere 40 år) stiller med fem fagpersoner som vil lede hver sin gruppe på samlingen. Frivillige i Usynlige tigre vil stå og ta imot alle som skal delta, og vil være med gjennom hele helgen.

Jeg valgte aldri å bli pårørende til en rusavhengig, men jeg kunne velge hva slags pårørende jeg ville være.
Vigdis Løbach, mamma, kunstner, foredragsholder og frivillig i Usynlig tigre

Les mer om Tiger Campus 2022