I dag 8. juni er det Rusfri dag og årets tema er Rusfri festdag - det er mye å feire.

Tusen takk for innsatsen til alle våre frivillige! Frelsesarmeen tilbyr gode rusfrie tiltak og rusfrie arenaer, og mange fantastiske frivillige hjelper til i arbeidet. Det gir grunn til å feire. I år har Rusfri dag derfor fått temaet Rusfri festdag.

Frelsesarmeen, Facebook

– Vi oppfordrer nærmiljøkirker og enheter over hele landet til å ha egne arrangementer for å markere dagen, sier frivillighetskoordinator i Frelsesarmeen Nathalie Sturim på frelsesarmeen.no.

8. juni allerede en spesiell dag som markeres rundt i landet.. Samtidig som vi viser solidaritet og feirer rusfriheten, er denne festdagen valgt som en markering av –«Vår dag», der vi ønsker å hedre våre mange frivillige som bidrar i Frelsesarmeens arbeid ved våre over 300 rusfrie tiltak og arenaer. 
Nathalie Sturim.

Hvordan kan du markere dagen?
Flere steder i landet inviteres det til rusfri festdag hos Frelsesarmeen. Og når en fest er rusfri, betyr det at absolutt alle kan delta. Les mer om lokale arrangementer her.

Vis din støtte til dem som lider på grunn av egen eller andre folks bruk av rus ved å avstå fra alkohol og andre rusmidler denne dagen.

Du kan også vise andre at du markerer dagen ved å bruke Rusfri dag-filteret på Facebook-profilen din.

Kommer du over poster på sosiale medier lagt ut av kjente (eller ukjente) influensere, kan du dele innholdet i dine kanaler også. Frelsesarmeen oppfordrer folk til å markere denne dagen der de er.

Skål i rusfri drikke, inviter gjerne noen du kjenner på en rusfri fest og feire frihet, fellesskap – og frivilligheten! Du kan også markere dagen ved å trykke «Skal» på vårt Rusfri dag-arrangement på Facebook, eller ta kontakt med din lokale Frelsesarmeen.
Frelsesarmeen.no