Banebrytende dom 

Dømt til å følge et Narkotikaprogram må Holst rusmiddelteste seg jevnlig. Det ser han ikke på som noe problem. Han kalte muligheten for "magisk" da TV2 Nyhetskanalen intervjuet han denne uka. Nå venter han bare på at dommen skal bli rettskraftig. 

En banebrytende dom. Det er veldig positivt at Kriminalomsorgen, domstoler og idretten kan jobbe tett sammen og bruke idrett som medisin i et rehabiliteringsforløp.
Morten Nyborg, daglig leder Idretten Skaper Sjanser

Ikke syklet siden han var ti år

Terje Hunstad Holst startet å sykle høsten 2021 gjennom Idretten Skaper Sjanser. Da hadde han ikke syklet siden han var ti år, men syklingen førte til en helomvending av hverdagen og han har holdt seg rusfri for første gang på mange år. 

Tidligere har han en rekke domfellelser og har totalt sonet seks år. - Jeg har kostet samfunnet mange penger så dette er en unik mulighet. Livet mitt har tatt en helomvending det siste halvåret. Familien er så fornøyd og jeg er veldig fornøyd, sier Terje Hunstad Holst til Nyhetskanalen.

Vi gratulerer Idretten Skaper Sjanser med et inspirerende recovery- og ressursorientert arbeid. 

Idretten Skaper Sjanser er ett av våre medlemmer.

Basert på erfaringene fra Fotballstiftelsen ble Idretten Skaper Sjanser stiftet i 2019 av Norges Skiforbund, Norges Cykleforbund og Norges Rytterforbund. Idretten Skaper Sjanser er dermed en søsterorganisasjon til Fotballstiftelsen med et lavterskel aktiviseringstilbud med ski, sykkel og ridning for mennesker med rusutfordringer. Organisasjonen mottar støtte fra Helse- og omsorgsdepartementet og Helsedirektoratet.