Det endelige faglige programmet er ikke ferdig men vi får hjelp av ambassaden i Madrid til det arbeidet. I vår "bestilling" ligger det gjennomgang av spansk ruspolitikk, besøk på ulike tiltak innenfor behandling, skadereduksjon og tiltak på kommunenivå.

Det går ikke direktefly til Madrid hver dag. Til Madrid flyr vi med KLM og er det flybytte i Amsterdam. Det innebærer at deltakere fra Trondheim, Stavanger og Bergen vil ha mulighet til å fly direkte til Amsterdam og møte resten av gruppa der. Avreise fra Gardermoen er kl 14.05 og videre fra Amsterdam kl.17.05. Vi lander i Madrid kl 19.25 og det er busstransport inn til hotellet.

Vi bor sentralt midt i Madrid og bruker kollektivtransport når vi skal besøke ulike tiltak i Madrid og omegn. Transporten inngår i den samlede prisen .

Hjemreisen skjer tirsdag 16.juni kl 14.15 og da flyr vi direkte til Oslo med Norwegian. Tilslutningsbilletter til andre byer i Norge kan ordnes via Fagrådet, men vær obs på at her kan det komme tillegg i prisen.

Prisen vil ligge på 12 500 kroner og påmeldingsfrist er satt til 11.mai 2015, men vi har bare reservert 25 plasser slik at det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Påmelding skjer på e-post til fagraadet@rusfeltet.no. Har dere spørsmål kan de rettes til sekretariatsleder Jan Gunnar Skoftedalen på telefon 41474290 eller på e-post.