Hver måned er det mellom 16 000 og 25 000 klikk på rusfeltet.no.

Mange av dem er opptatt av kunnskapsbasen, informasjon om Fagrådet, informasjon om konferanser og debatter og mange kikker innom vår mest populære medlemsfordel - nemlig å gratis legge ut annonser for ledige stillinger.

Nesten daglig, året rundt, publiserer vi nyhetssaker
Nyhetssakene som er lest mest i 2022 er:

Protonitazen i Norge - mer potent enn Fentanyl!

Helseministeren takker nei til å møte bruker- og pårørendeorganisasjonene på rusfeltet! 

Slutt for Kvamsgrindkollektivet

Kunnskapsbasen var ny i 2021 og har gitt oss mange gode tilbakemeldinger  
Det setter vi stor pris på. Basen er under utvikling og oppdateres kontinuerlig. Her finner du oversikt over nettsider, gratis videomateriell og e-læringstilbud på rusfeltet. Vårt mål er å samle og formilde kunnskap fra solide kunnskapsaktører på rusfeltet. 

Et eksempel på informasjon som mange har funnet fram til er å klikke på infoboksen for "Rusproblemer og avhengighet" og videre på "Skadereduksjon" for så å finne Tryggere Injeksjonsteknikker

Ledige stillinger er en kontinuerlig oppdatert oversikt over ledige stillinger hos våre medlemsvirksomheterDet er gratis for våre medlemmer å benytte denne siden til stillingsannonser og er en av våre mest populære medlemsfordeler.  

Informasjon om konferanser og debatter
Hvert år arrangerer vi fagkonferanse, ruspolitisk arena, debatter under Arendalsuka og aktuelle høringskonferanser.

Vår neste store happening er fagkonferansen Hjertet og rus 18.-19. januar i Bergen.

Vi takker for følget dette året og gleder oss til å fortsette å gi deg nyheter og informasjon i 2023. Både om det du trenger, men også om det du ikke visste at du trengte.