Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

FMR inviterer til kurs i tegn og symptomer

29. November 2017 kl. 09:00 - 1. December 2017 kl. 15:30

 

Forbundet Mot Rusgift inviterer til et 3-dagers kurs i tegn og symptomer på narkotikapåvirkning. Kurset holdes den 29. november – 1. desember 2017 kl 0900-1530 i Felix konferansesenter Bryggetorget 3 0125 Oslo. Kurset tar sikte på at deltakerne etter endt kurs skal kunne identifisere rusgiftpåvirkning, ved å kunne:

  • gjengi de sju stoffgruppene,
  • beskrive tegn og symptomer for hver gruppe,
  • gjøre rede for de vanligste stoffene i hver gruppe og beskrive stoffenes egenskaper,
  • beskrive mulige inntaksmåter, bruksmønstre/klargjøringsmåter og brukerutstyr for hver stoffgruppe,
  • beskrive effekter,
  • forklare og forstå rusens varighet og sporbarhet i kroppen,forklare og forstå faren for overdose,
  • anvende kunnskapen om rusgiftpåvirkning i praksis.

Denne kunnskapen er viktig for alle som i yrke eller fritid, i foreldreroller eller i skolesammenheng kan tenkes å komme i kontakt med rusgiftpåvirkede personer. Også kunnskap om syntetiske, psykoaktive stoffer er nå tatt inn i kurset. Kurset blir ledet av Ole Vidar Øiseth, som har bidratt til å utvikle metoden.

Du finner mer omtale av kurset på FMRs nettside her: http://fmr.no/tegnogsymptomer

Meritterende kurs

Kurset er godkjent av NSF som meritterende for godkjenning til klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie med totalt 24 timer. Kurset er godkjent som meritterende med 24 poeng som emnekurs/klinisk emnekurs i rusmedisin til videre- og etterutdanningen av Legeforeningens spesialkomite i allmenmedisin.

Påmelding:

Bindende påmelding på nett her, eller på e-post: turid@lynx.no eller tlf. Turid Bråthen tlf. 90604050, så fort som mulig for å sikre deg plass

 

Invitasjonen blir sendt ut til kunder og samarbeidspartnere FMR tidligere har vært i kontakt med, samt til personer/institusjoner som noen gang er i kontakt med personer /pasienter/klienter/elever/familiemedlemmer som er eller kan være rusgiftpåvirket.

Hjelp oss å spre informasjonen om dette tilbudet videre til kolleger og andre som kan tenkes å være interessert i temaet.

Med vennlig hilsen Forbundet Mot Rusgift

Knut T. Reinås forbundsleder

 

FMR – Forbundet Mot Rusgift Besøksadresse: Nordahl Bruns gate 5, 0165 OSLO, 5. etasje Postadresse: Postboks 6723, St. Olavs plass, 0130 OSLO post@fmr.no Tlf: 940 08 830

Detaljer

Start:
29. November 2017|09:00
Slutt:
1. December 2017|15:30
Hendelse Kategori:
Personvern