Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fagrådets Nasjonale Rusfagkonferanse Bergen

4. October 2017 kl. 09:00 - 5. October 2017 kl. 16:00

“Å sitte lenge gir ingen hvile”

Aktivitet og arbeid både som terapeutisk virkemiddel og meningsbærende innhold i hverdagen har vært etterspurt i lang tid som tema for rusfeltets fagkonferanse.

Tittel på høstens fagkonferanse er “Å sitte lenge gir ingen hvile – Betydningen av arbeid og aktivitet i rusbehandling og oppfølging”. Konferansen vil foregå i Bergen 4. -5. oktober på Radisson Bryggen hotell Bergen.

Fagrådet har fått mange innspill til programmet og opplever sterkt engasjement fra både spesialisthelsetjeneste, kommuner og brukerorganisasjoner om betydningen av arbeid og aktivitet. Følgelig presenterer programmet en stor bredde i hva som finnes av tilbud på ulike tjenestenivå. Et spenn fra Stormberg som vil fortelle om hvordan en vanlig bedrift kan tilby ordinært arbeid til RIO restart som vil presentere brukerstyrte tiltak. Programmet tar oss inn i kommunale tilbud, gode løsninger fra NAV, recovery og IPS i rusbehandling, treningsterapi, musikkterapi, gatemagasin, arbeidsliv og alkohol, selvhjelpsgrupper og mye mer.

Se hele programmet for rusfeltets fagkonferanse her

Påmelding klikk her

Detaljer

Start:
4. October 2017|09:00
Slutt:
5. October 2017|16:00
Hendelse Kategori:
Personvern